El vot impossible dels residents a l’estranger (El Punt Avui, 22/12/15)

http://d1abj31dnwl5uq.cloudfront.net/templates/d2015/images/logo-elpuntavui-1.png

El lector escriu

22 desembre 2015 2.00 h

El vot impossible dels residents a l’estranger

ENRIC MAS
Barcelona

Llegeixo que la reforma electoral del 2011 va sorgir amb la intenció de posar fi al “vot dels morts” perquè, com deia un professor de dret constitucional, en cap altre lloc han votat tants morts com a Espanya. És ben sabut que les irregularitats entorn del vot dels residents a l’estranger van ajudar (i molt) a fer que els populars perdessin la majoria absoluta a Galícia el 2005. Fins llavors, aquestes constants irregularitats ja anaven bé a uns i altres mentre estaven al poder. Però a partir d’aquella data, algú es va emprenyar i va impulsar la reforma. Com a resultat, han introduït procediments impossibles als residents a l’estranger perquè (no) votin, i això acaba essent un impediment al vot crític dels emigrants forçosos cap als responsables de les polítiques que han provocat la seva emigració. Així se silencia dos milions de persones.

Recorda que pots opinar sobre els escrits al blog de nitsenblanc

I, com sempre, tens tota la informació a nitsenblanc.cat

Salutacions,

Enric

Aquesta entrada ha esta publicada en Articles i assaigs, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.